dimarts, 18 de gener de 2022
Has perdut el Nom d`usuari/a o la Contrasenya?
  • Si has oblidat el Nom d`usuari/a, si us plau Introdueix la teva adreça de correu electrònic, deixant el camp Nom d`usuari/a buit, després fes clic en el botó Enviar, això farà que el sistema t`enviï a la teva adreça de correu el teu nom d`usuari/a.
  • Si has oblidat la teva Contrasenya però pots recordar el teu Nom d`usuari/a, Introdueix-lo a continuaciò juntament amb el correu electrònic, fes clic en el botó Enviar i rebràs en breu una nova contrasenya. Usa aquesta nova contrasenya per accedir al web.
  • Si ha oblidat el seu Nom d`usuari/a i la seva Contrasenya, primer recuperi el seu Nom d`usuari/a, després la contrasenya. Per recuperar el seu Nom d`usuari/a Introduïu la seva adreça de correu electrònic, deixant el camp Nom d`usuari/a buit fagi click en el botó Enviar i se li enviarà el seu Nom d`usuari/a a la seva adreça. Una vegada fet això pot tornar aquí per recuperar la seva contrasenya.

Visitants

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui33
mod_vvisit_counterAhir287
mod_vvisit_counterAquesta Setmana320
mod_vvisit_counterAquest mes4448
mod_vvisit_counterSempre1145760

Membres Online

Cap