dimarts, 18 de gener de 2022

Volta dels Turons 2016

Correu electrònic Imprimeix PDF

VOLTA DELS TURONS 2016

 

12 DE JUNY

 

 

INSCRIPCIONS

 

TRACK VOLTA DELS TURONS 2016

 

Inici i Final.

Camp de futbol de Sant Just. C/Cervantes s/n. La sortida serà a les 08:30 del matí per  tots els participants. Tancament de la marxa a les 13:00

Característiques.

Es una Marxa no competitiva. Es realitzarà un recorregut de 33,4km. La volta discorre  per pistes i camins, dels municipis de Sant Just, Molins i Sant Feliu, dins el Parc de Collserola. El desnivell acumulat es de 1.200 metres aproximadament. Tot el recorregut estarà senyalitzat. Cal tenir precaució doncs les pistes  que utilitzen son obertes a altres usuaris. Els participants hauran de respectar les normes d’us del Parc de Collserola.

Recorregut.
Sortim del Camp de futbol i desprès de un itinerari per els carrers de Sant Just ens dirigirem per la riera cap a Can Gelabert direcció la Penya del Moro, baixem cap a la Salut (Sant Feliu) i tornem a pujar cap a la Sanson direcció a Castell Ciuró  (Molins) direcció a Can Tintorer, pugem a Sta. Creu D’olorda i baixem a la Sanson, tombem a ma esquerra cap a la Sargantana, baixem a la Masia del Bisbe i pugem a les 3 torres, baixem cap a la Penya del Moro i tombem a la dreta per arribar a la Ermita de la Salut i pugem cap a Can Gelabert, arribem al polígon industrial i darrera pujada fins al Camp de futbol.

Avituallaments.
Es realitzarà un avituallament a la esplanada de Sta. Creu i una Botifarrada per tots els participants en acabar al camp de futbol municipal.

Inscripcions.

Inscripció anticipada:  fins al dia 05 de Juny      27 eur
Inscripció anticipada:  del 06 fins el 11 de Juny 30 eur
Inscripció al mateix dia:                                      35
eur
Assegurança per un dia (no federats)                 5 eur

Les inscripcions anticipades es podran realitzar a: www.acsantjust.com i inscripcions.cat fent-hi constar el nom i cognoms del participant. Fins el dia 11 de Juny a les 24:00 h. Per realitzar la inscripció al mateix dia , caldrà efectuar el pagament en efectiu al punt de sortida, fins mitja hora abans del inici de la marxa.

Els participants que s’hagin inscrit anticipadament hauran de passar a recollí el dorsal per les taules habilitades i presentar la llicència
federativa.
Els participants que no disposin de llicència
Federativa hauran de subscriure obligatòriament
l’assegurança del dia.

Les inscripcions són limitades als 200 primers inscrits.

El preu inclou:
Avituallament, esmorzar, assistència sanitària.
Dutxes i Renta - bicicletes
Obsequi: Maillot

Menors: Amb autorització signada per el Pare o tutor. Edat mínima per participar-hi 16 anys. Havent signat aquest full d’inscripció em faig responsable dels danys que em pugui fer o ocasionar a tercers durant el transcurs de la Volta BTT, quedant lliure de tota responsabilitat l’organització.

Visitants

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui17
mod_vvisit_counterAhir287
mod_vvisit_counterAquesta Setmana304
mod_vvisit_counterAquest mes4432
mod_vvisit_counterSempre1145744

Membres Online

Cap